Magunkról

Webáruházak teljeskörű menedzselése


 

Cégvezetőként számos kihívással kell szembe néznie nap, mint nap!
Ilyen lehet az interneten történő értékesítés is! Amennyiben úgy gondolja, hogy elakadt és
professzionális segítségre lenne szüksége, ahhoz hogy webáruháza forgalma növekedni
tudjon és sikeres legyen, keressen fel bátran minket.

Mi tartozik a webáruház menedzselésébe?


Webáruház menedzselése

Bízza profikra webáruházának működtetését! Önnek nem kell törődnie sem keresőszavakkal sem hirdetésekkel se kampányokkal, mi mindent elintézünk. Önnek csak az lesz a dolga, hogy az ügyfeleivel és vállalkozása fejlesztésével foglalkozzon. Professzionális online marketing és megfelelő kommunikációt alakítunk ki webáruházának, ezáltal hatalmas erőforrás befektetéstől mentesítjük.

SEO

A keresőoptimalizálás, avagy a Search Engine Optimization napjainkban elengedhetetlen eszköz az online marketingen belül. Keresőkből közvetlen vásárlókat szerezhetünk, így a cégét költséghatékonnyabá tehetjük. A felhasználók kérdéseikre és kereséseikre az ön weboldalát – és ezzel az ÖN termékeit vagy szolgáltatásait – kapják válaszul a kereső felületeken mint releváns találatot. Ahhoz, hogy webáruháza minél többször jelenjen meg a kereső oldalakon érdemes professzionális SEO munkát végezni.

PPC hirdetések

A PPC hirdetések azaz a kattintásonkénti fizetett hirdetések könnyű és gyors látogató szerzést tudnak biztosítani. Gyors viszont költségesebb formája a látogatók oldalra történő terelésének. Az e fajta hirdetések leggyakoribb felülete a Google, Facebook és az Instagaram.

Email marketing

Hírlevelekkel és eDM-ekkel tudunk a leghatékonnyabban kommunikálni olyan látogatóval, aki megadta elérhetőségét valamiért cserébe. Illetve azokkal is akik már vásároltak tőlünk, őket újravásárlásra tudjuk ösztönözni egy-egy jól cézott és jól szegmentált emaillel.

Remarketing

Ugye Ön is járt már úgy, hogy megnézett egy weboldalt vagy egy terméket és utána mindenhová annak a cégnek a hirdetése “követte”? Na ezt hivják remarketingnek.

Social Média

Ismerős, hogy, aki nincs fent a Facebookon az nem is létezik? Ez hatványozottan igaz a cégekre és webáruházakra is. A közösségi oldalak segítségével folyamatosan tud kommunikálni olyan emberekkel, akik követik az Ön márkaoldalát. Bár ez a csoport még csak érdeklődik, így már sokkal könyebben tudunk leadeket generálni belölük. Napjainkban hasonlóan nagy szerepet tölt be az Instagram is ahova képeket tudunk feltölteni pár soros leírással.

Év

Kezelt webáruház

Vásárlás elősegítése

Megtermelt árbevétel

Velünk fogsz együtt dolgozni!

Major Fanni
Major Fanni
Online Designer
Major Kitti
Major Kitti
Mozgókép és Animáció készítő
Almási Beáta
Almási Beáta
Content Manager
Nagy László
Nagy László
SEO szakértő

Első perctől a komplexitásuk fogott meg. A rájuk bízott marketing feladatokat nem külön-külön, hanem a cég teljes marketingjébe illesztve kezelik, figyelembe véve a cég rövid és hosszú távú célkitűzéseit. Rendkívül kreatívak és nagyon önállóak, így rengeteg időt szabadítanak fel nekem, amit cégfejlesztésre tudok fordítani. Öröm az Ebex csapatával dolgozni. /Agrimonia Gyógynövénysziget/  

Az Ebusiness Experts Kft.-vel 2017. novemberében kezdtünk együtt dolgozni. Már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt az ügyvezető úr, pontosan érkezett a megbeszélésekre. Az előre egyeztetett hirdetéseket, munkákat mindig nagyon precízen végezték, nagyon megbízhatóak.  Mi nem értünk az általuk végzett munkához, de mindig nagyon érthetően és világosan elmagyarázták az eredményeket, illetve hasznos tanácsokat kaphattunk tőlük a jövőre nézve is. Nekik köszönhetően -az elején kissé akadozó- vállalkozásunk fellendült, és úgy néz ki, hogy kezd beindulni, úgyhogy örök hála 

Csábi József