Magunkról

Váljon piacvezetővé! 

Webáruház menedzselése

Bízza profikra webáruházának működtetését! Önnek nem kell foglalkoznia sem keresőszavakkal sem hirdetésekkel se kampányokkal, mi mindent elintézünk és már csak az ügyfelekkel kell foglalkoznia. Professzionális online marketing és megfelelő kommunikációt alakítunk ki webáruházában. Ezáltal hatalmas erőforrás befektetéstől mentesítjük cégét. 

SEO

A keresőoptimalizálás, avagy a Search Engine Optimization napjainkban elengedhetetlen eszköz az online marketingen belül. Keresőkből közvetlen vásárlókat szerezhetünk, így a cégét költséghatékonnyabá tehetjük. Felhasználók kérdéseikre, kereséseikre az ön weboldalát – és ezzel az ÖN termékeit vagy szolgáltatásait – kapják válaszul a kereső felületeken mint releváns találat.

PPC hirdetések

PPC hirdetések azaz a kattintásonkénti fizetett hirdetés könnyű és gyors látogató szerzést tudunk elérni. Gyors viszont költségesebb formája a látogatók oldalra történő terelésének. E fajta hirdetések leggyakoribb felülete a Google és a Facebook felületein alkalmazzák a webáruház tulajdonosai.

Email marketing

Hírlevelekkel és eDM-ekkel tudunk a leghatékonnyabban kommunikálni olyan látogatóval aki megadta elérhetőségét valamiért cserébe. Illetve azokkal akik már vásároltak őket újravásárlásra tudjuk ösztönözni egy-egy jólcézott és jól szegmentált emaillel.

Remarketing

Ugye Ön is járt már úgy, hogy megnézett egy weboldalt vagy terméket és utánna mindenhova annak a cégnek a hirdetése “követte”. Na ezt hivják remarketingnek.

Social Média

Ismerős, hogy aki nincs fent facebook-on az nem is létezik? Na ez hatványozottan igaz a cégekre, webáruházakra. Folyamatosan tud kommunikálni olyan emberekkel aki követik az márkaoldal-t. Bár ez a csoport még csak érdeklődik, így már sokkal könyebben tudunk lead-eket generálni belölük. Napjainkban hasonlóan nagy szerepet tölt be az Instagram ahova csak képeket tudunk feltölteni pár soros leírással.

Social media

Optimalizált webáruház

Vásárlás elősegítése

Megtermelt árbevétel

Munkatársaink

Forgács Balázs
Forgács Balázs
CEO
Alapos és precíz munkafolyamat elengedhetetlen számomra. Agilis cégvezetői rátermettségem nem csak felgyorsítja a nyereség növekedést, hanem új szemlélettel ruházza fel a ügyfeleimet. Közgazdászként a szakmámban 5 éve végzem munkám. Fiatalos szemléletem és rugalmas megoldásaim segítették előre közös sikereinket. 
Nagy László
Nagy László
SEO szakértő
SEO Expertként örömet jelent számomra, hogy ügyfeleimnek megteremthetem azt a hidat melyet a marketing lehetőségek hozzáadnak cége növekedéséhez. Több éves tapasztalattal rendelkezem, kimagasló eredményeket értem el ügyfeleink számára. 

Első perctől a komplexitásuk fogott meg. A rájuk bízott marketing feladatokat nem külön-külön, hanem a cég teljes marketingjébe illesztve kezelik, figyelembe véve a cég rövid és hosszú távú célkitűzéseit. Rendkívül kreatívak és nagyon önállóak, így rengeteg időt szabadítanak fel nekem, amit cégfejlesztésre tudok fordítani. Öröm az Ebex csapatával dolgozni. /Agrimonia Gyógynövénysziget/  

Az Ebusiness Experts Kft.-vel 2017. novemberében kezdtünk együtt dolgozni. Már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt az ügyvezető úr, pontosan érkezett a megbeszélésekre. Az előre egyeztetett hirdetéseket, munkákat mindig nagyon precízen végezték, nagyon megbízhatóak.  Mi nem értünk az általuk végzett munkához, de mindig nagyon érthetően és világosan elmagyarázták az eredményeket, illetve hasznos tanácsokat kaphattunk tőlük a jövőre nézve is. Nekik köszönhetően -az elején kissé akadozó- vállalkozásunk fellendült, és úgy néz ki, hogy kezd beindulni, úgyhogy örök hála 

Csábi József