Jogi segítség nyújtás

Jogi segítség nyújtás

A webáruházak egyre nagyobb térhódításának eredményeképpen a felügyeleti szervek kiemelt figyelmet szentelnek a webáruházak tájékoztatási kötelezettségeinek ellenőrzésére, próba vásárlások elvégzésére.

Természetesen ez nem is lenne probléma, ha minden a törvényi előírásoknak megfelelően megjelenítendő információt közölnének a webáruház tulajdonosok!

További nehezítő tényező a 2018. május 25-től életbe lépett DGPR adatszolgáltatási kötelezettség nyújtása, melyet NAIH fog felügyelni hazánkban.

Önnek, mint webáruház tulajdonosnak bizony esetenként súlyos árat kell fizetnie a hiányosságok miatt, mégpedig pénzbírság formájában. 

Sajnálatos módon a webáruház tulajdonosok gyakran megfeledkeznek, vagy szimplán elegendőnek vélik a megjelenített tájékoztatókat, illetve az általános szerződési feltételek közléseként nyilvánosságra hozott információkat.

Az Ön webáruházában minden, a törvényi előírásoknak megfelelően, minden információ megjelenítésre került?

 

Ha elakadt volna a szövevényes jogi kötelezettség nyújtások erdejében, akkor ne habozzon tovább, kérjen segítséget! Mi segítünk rendberakni webáruháza táját, hogy a mindenkori előírásoknak maximálisan megfeleljen.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!