Tanácsadás

Tanácsadás

Tanácsadásra mindenkinek szüksége lehet. Nem csak akkor, ha valaki szeretné elindítani webáruházát hanem akkor is ha az jól megy. Van az a pont amikor már pár éve csinálja és azt gondolja, hogy minden a legjobban megy közben pedig sok pénzt hagy az asztalon vagyis a vevő hajlandó lenne esetenként még többet kifizetni, még több kosárértéket teljesíteni. 

Mind jól tudjuk az IT szektorban napról-napra változik a technológia és a vevők is egyre jobban ellenállnak egy-egy reklámnak. Viszont ha szeretne piacvezető lenni nagyon is követni kell a trendeket.

Bár azt tudjuk, hogy egy webáruház működtetése és a cég vezetése mellett a trendek folyamatos nyomon követésére már nem marad sok idő vagy ha marad is azt a szabadidőből és a családra szánt időből kell feláldozni. De van megoldás!

Nekünk mindennapi feladatok közé tartozik, hogy figyeljük és alkalmazzuk a webáruházak háza táján megjelenő trendeknek.

Elinduláshoz

Talán ebben a szakaszban a legjobb egy olyan segítség, aki már megtapasztalta, hogy milyen előnyei vannak egy egyedileg fejlesztett, egy bérelhető, illetve egy applikációkból összerakható webáruháznak. Egy olyan segítség is jól jöhet, hogyan tervezze meg a termékstruktúrát úgy, hogy abban a látogató simán eligazodjon és a legkisebb ellenállással tudjon eljutni a kosárig, majd pedig a fizetés teljesítéséhez. 

Növekedéshez

Ha már elindult és minden a legnagyobb rendben zajlik akkor is szüksége lehet konzultációra. Biztosan azt gondolja, hogy ez csak lehúzás akar lenni. PEDIG NEM!  Jelenleg azért fut a szekér mert tavaly mindent megtett azért, hogy több konverziója és nagyobb kosárértéke legyen. De mi van idén? Idén áldozott már arra, hogy a következőekben is növelni tudja a potenciális vásárlók számát? Egy webáruház tulajdonos nagyon jól tudja, hogy mindig a konkurencia előtt kell járnia. Ezáltal folyamatos fejlesztésekre van szükség.

Itt fel kell, hívjam a figyelmet arra, hogy Ön biztosan úgy gondolja ebben a pillanatban, hogy amiről a vállalkozása szól, azt Önnél senki sem tudja jobban. Valóban van benne igazság! De minden esetben érdemes konzultálni és tanácsot kérni egy szakembertől aki otthonosan mozog az e-kereskedelem terén. Vegye fel velünk a kapcsolatot segítünk tisztán látni, a sokszor kuszának látott online világban!  

KAPCSOLATFELVÉTEL