Webshop tervezés

Webshop tervezés

Webtervezés a marketing céloknak megfelelően.

Megvizsgáljuk majd átfogó képet készítünk weboldaláról, így a leghatékonyabb értékesítési és kommunikációs megoldásokat ajánlunk, mellyel érvényesülni tud majd az webáruházak között. Átlátjuk a shopok világát, ezért személyre szabott megoldásokat javaslunk.  

Feladatunk legfontosabb része a felhasználóbarát weboldal készítése, azaz a megfelelő UX design kialakítása. Olyan struktúrát kell tervezni melyen keresztül gyorsan, egyszerűen megtalálja a vásárló a számára ideális terméket, szolgáltatást és azokat nehezítő körülmények nélkül megtudja venni.

Összhangban kell legyen egészében és részleteiben. Célra törő és modern design, tipográfiával rendelkezzen. Átgondolt menürendszer, hivatkozások, gyors navigáció. Így minden fontos információt megtalálhatnak az Ön weboldalán!

Megtervezzük és el is végezzük a megrendelt fejlesztéseket. Minden szolgáltatásunkat a lehető legmagasabb színvonalon végezzük el így nem kell több hónapot várnia mire webhsopja elkezdi a pénzt termelni. Így tudunk segíteni minden olyan vállalkozó személynek aki szeretné biztos kezekben tudni webáruházának design-ját.

Röviden összefoglalva:

  • Felmérjük a piacot és a vásárlók igényeit, összefoglalót készítünk belőle.
  • Megtervezzük az oldal felhasználóbarát design-ját.
  • A terveket egy konzultáció keretein belül közösen kiértékeljük.
  • Ezek után elkezdjük a fejlesztést mely nem vesz többet igénybe mint 2 hét.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!