Kapcsolat: +36 30 680 6902

Profi termékfotózás - magasabb bevétel? Igen.

Saját készítésű termékeid vannak? Kézműves termékeket, szappanokat, krémeket, olajokat készítesz, de hiányoznak még a tökéletes képek, melyek visszaadják termékeid egyediségét?

Esetleg más gyártók termékeit forgalmazod, azonban a  kapott termékfotók csapnivalóak és ez a Te webshopod minőségét rontja?

Akkor igazán Rád fér egy termékfotózás!

Ne ess kísértésbe! Soha NE használj rossz minőségű termékfotókat!

Hallottál már arról, hogy 1 kép felér 1000 szóval? -Az online vállalkozások világában ez különösen érvényes!

Pontosan ezért fontos, hogy csak saját és esztétikus képeket használj, hiszen ezek adják el a termékeid. A potenciális vevőid nem tudják megfogni, tapintani ezeket a számítógép előtt ülve, vagy a telefonjaikon böngészve. Ezért ők a látottak alapján hozzák meg vásárlási döntéseiket.

Nem mindegy például, hogy egy kézzel készült szappan, esztétikusan jelenik-e meg az adott termékfotón, amellyel szívesen fürdenénk, vagy pedig pixelesen, életlenül és zavaró hátterekkel.

Mi a probléma azzal, ha csúnya, rossz minőségű termékképeket használsz?

71l9WWa-rXL

1. probléma:

A nem megfelelő képek, el sem érik azt az ingerküszöböt, hogy a potenciális vevőid néhány másodpercnél több időt szánjanak a termékeidre.

2. probléma:

A pixeles, rossz felbontású képek egyáltalán nem csábítják vásárlásra a webáruházad látogatóit. Nem tudják jól szemügyre venni, felnagyítani , részleteiben megtekinteni a terméked.

3. probléma:

Az életlen, csúnya képek használatával csökken az elköteleződési szándék és a bizalom a vállalkozásod felé. Vásárlóid inkább a konkurenciádtól fognak vásárolni.

Kutatások alátámasztják, hogy az online vásárlók 70%-a a termékfotók alapján hozza meg döntését!

A siker érdekében fontos a minőségi termékfotózás!

Használj kiváló minőségű és egyedi fotókat: különösen akkor, ha termékeid online árusítod.

Ne másolj és ne töltsd le konkurenciád termékfotóit! Inkább tűnj ki a tömegből és varázsold webáruházad egyedivé!

Nyújts kiváló felhasználói élményt a nagyobb bevételek érdekében!

Ez az egyszeri befektetés, sokszorosan megtérül számodra.
Ne maradj le, készíttesd el te is saját termékfotóid!

Mit tartalmaz a termékfotózás szolgáltatásunk?

A szuper termékfotóidat,  az eBusiness Experts marketing ügynökség profi fotósa fogja számodra elkészíteni. Így 100%-ban biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségben fogod megkapni a képeidet, amellyel maximálisan elégedett lehetsz. Hitvallásunk, hogy olyan termékfotókat készítsünk, melyek visszaadják az adott tárgyra jellemző sajátosságokat, formavilágot, eredeti színt. Ehhez fontos a professzionális eszközök megléte, ismerni kell a fényképezőgép megfelelő beállításait és kiválasztani a hozzá illő fényeket, megvilágítást.

Szolgáltatásunk alapcsomagjában egyszerű fehér háttér előtt készítjük el  fotóid, a magasabb csomagajánlatban már választhatsz több színű háttérből is. Az elkészült képeidet feltöltjük egy osztott tárhelyre, ahonnan letöltheted azokat és már használhatod is őket. Ha még nem töltöttél le anyagokat ilyen osztott tárhelyről, azt is elmagyarázzuk, de nem kell aggódnod nagyon egyszerű a dolog. 🙂 

Készítünk HD felbontású képeket is, melyek nagyon jól jöhetnek molinók és plakátok készítésénél és videós anyagokba is beillesztheted őket. Illetve van lehetőség arra, hogy pontosan olyan méretre alakítsuk át a fotóid, ami a webáruházadhoz, vagy weboldaladhoz szükséges. Így oldalad rendezett és hívogató lesz vevőid számára. 

Nincs minimális termék darabszám megkötés. Akár 5 db terméket is lefotózunk számodra, ha erre van szükséged.

A vízjel is nagyon fontos lehet, hiszen az elkészült képek a te tulajdonodat képezik így ne hagyj utat annak, hogy valaki jogtalanul használja őket. Ezt a szolgáltatásunkat megtalálhatod a profi csomagajánlatunkban.

Ha még gondolkozol és bizonytalan vagy, semmi gond.

Küldd el számunkra egy terméked és mi INGYEN és bérmentve elkészítünk róla egy próbafotót!

Így mindenféle kockázat nélkül megnézheted, hogy megfelel -e számodra a munkánk.  

Termékfotózás csomagajánlatok

Alap csomag

Az árak az áfát tartalmazzák.
1 400 Ft/termék
 • Termékfotók kiváló minőségű elkészítése, nagy felbontásban
 • fehér háttérű termékfotók
 • Osztott tárhelyre való feltöltés
 • A képek letöltése 7 napig esedékes
 • képretusálás

Profi csomag

Az árak az áfát tartalmazzák.
2 750 Ft/termék
 • Termékfotók kiváló minőségű elkészítése, nagy felbontásban
 • fehér, plusz további 2 színű háttér termékfotók
 • HD felbontású képek
 • képretusálás
 • honlapra szabott egyedi képméretek elkészítése
 • Osztott tárhelyre való feltöltés
 • A képek letöltése 7 napig esedékes
 • képek vízjelezése

Egyedi csomag

100 db fölötti rendelés esetén
 • Egyedi ár és összeállítás alapján kérhetsz árajánlatot

Bónuszok

termekfotozas-kompozicio

10 db termék kompozíció fotózása

Ez a szolgáltatás nagyon nagy segítség, ha valamely termékedet népszerűsíteni szeretnéd különböző platformokon. Ezekkel a képekkel még inkább be tudod mutatni az adott terméket és felkelteni rá az igényt.

termekfotozas-krem

10 db kép kihátterezett változata

Elkészítjük 10 db általad kiválasztott kép kihátterezett változatát, ezáltal a hirdetések megszerkesztése, bannerek, sliderek, nyomtatott grafikai anyagok elkészíttetése is könnyebbé válik. Ez hatalmas segítség lehet az egész cégnek.

Mit nyersz még?

Válaszd az Alap, a Profi vagy az Egyedi csomagunkat és megkapod a BÓNUSZ ajándékokat is és az INGYENES próbafotó is a tiéd!

Ha, MOST rendeled meg csomagunk egyikét akkor a Bónuszokkal több, mint

20.000 Ft

értékű szolgáltatás INGYEN az öledbe hullik


Választd ki még Ma csomagajánlatunk egyikét!

Neked ajánljuk a termékfotózás csomagunkat, ha

Sajnos nem neked ajánljuk csomagunkat ha,

Miért rendeld meg valamelyik csomagunkat?

Ha egy ideje azt érzed, hogy webáruházad ráncfelvarrásra szorul, mert nem úgy érkeznek a megrendelések, és a fotóid is kis felbontásúak, pixelesek, nem igazán élesek akkor kezdd ezzel a munkálatokat! Egy igényes weboldallal könnyebb megnyerni a vásárlóid figyelmét.

Ha most készülsz internetes vállalkozásod elindítására, jobb már a legelején szuper minőségű, kifejező képekkel a ringbe szállni. Ne adj előnyt a versenytársaidnak!

Nézzük mi fog történni, ha elkészülnek-és feltöltésre kerülnek termékfotóid

Örömmel fogod tapasztalni, hogy az emberek sokkal több időt töltenek majd el a webáruházadban, és kevesebb kérdés fog érkezni egy-egy termékkel kapcsolatban, hiszen jobban fogják látni annak részleteit, fő jellemzőit. Ezzel időt is nyersz, hiszen nem kell folyamatosan ugyanazt elmagyaráznod.

Meghirdetheted nyugodtan Facebook vagy Instagram felületeken is a kívánt termékeket, hiszen meg fogják állni a helyüket bárhol az online világban, így kibővülnek a lehetőségeid. Több bevételhez juthatsz, hiszen többet fognak tőled rendelni a potenciális vevőid.

A Google találati listáján is előrébb fogsz kerülni, mert érzékelni fogja a rendszer, hogy minőségi-és saját képeket használsz.

termekfotozas

Garancia

Szolgáltatásunkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Az idő pénz és ráadásul manapság ebből  is van a legkevesebb! Ezért mindig igyekszünk betartani a határidőket! Amennyiben nem sikerül a megbrendelést a leegyeztetett időpontra elvégeznünk visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét!

termekfotozas

Hol készülnek a képek? Hogyan jutnak el hozzánk a termékeid?

A fotók hajdúböszörményi stúdiónkban készülnek, ezért ide kell majd eljuttatnod a megörökíteni kívánt darabokat. Elhozhatod őket személyesen, de akár valamilyen futárszolgálattal is elküldheted Nekünk termékeidet. Fontos megjegyeznünk, hogy a szállításban nem tudunk segíteni, annak a költségét Neked kell majd állnod – ez pedig a termékek visszaszállítására is vonatkozik.

Referenciák

Vélemények

„Nagyon meg voltam elégedve az Ebex által készített fotókkal. Míg én azt gondoltam, hogy egyszerűen egy termék lesz rajta jó minőségben, megfelelő megvilágítással, addig egy kész kompozíciót kaptam, ami nagyon vonzóvá tette a terméket. A csapat abszolút önállóan találta ki a megjelenítést, és a kellékeket is ők szerezték be hozzá. Azóta több kampányhoz is felhasználtuk ezeket a fotókat, nagy sikerrel.”
Szöllősi Adrienn
Gyógynövénysziget.hu
"A termékfotózással kapcsolatban nagyon meg vagyok elégedve. Az elkészült fotók teljes mértékben visszaadják ételeink íncsiklandó mivoltát. A képek minősége is kitűnő. Csak ajánlani tudom őket."
Valek Gáspár
Hungarian Cuisine.co.uk

Töltsd ki az űrlapot és rendeld meg LEGSZUPEREBB TERMÉKFOTÓID most!

  Miután elküldted a megrendelőlapot felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. 

  Gyakori kérdések

  1, Miután rákattintottál a számodra ideális Csomagajánlatra ki kell töltened itt a lap alján a Kapcsolati Űrlapot
  2, Az Űrlap elküldése után legkésőbb a következő munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot. Egyeztetünk a termékeidről, az elképzelésekről. Megbeszéljük a próbafotózást.
  3, a Próbafotózást követően, ha elégedett vagy a végeredménnyel, megbeszéljük, hogy pontosan mennyi termékről lenne szó, mikorra tudod eljuttatni hozzánk.
  4, Ha meg van minden információ akkor elküldjük neked a számlát, aminek az összegét át kell utalnod a bankszámlaszámunkra. Ezek után elkezdkdődik a fotózás.
  5. Az elkészült fotókat feltöltjük az osztott tárhelyre, ahonnan letöltheted a képeidet.
  6.Köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk! 🙂

   

  A termékeidet előzetes egyeztetés alapján, futárszolgálattal, vagy személyesen tudod eljuttatni hozzánk. Miután végeztünk a termékek befotózásával a visszaszállításról is gondoskodnod kell, melynek időpontjáról telefon útján vagy emailben egyeztetünk.

  Az elkészült termékfotóidat feltöltjük Google Drive-ba a linkjét pedig elküldjük számodra. Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy rákattintasz és letöltöd a képeket.

  A termékek megérkezésétől számítva vállaljuk, hogy 5 munkanapon belül elkészítjük a fotókat. (Kivéve, ha nem  extrém mennyiségű termékről van szó)

  Major Kitti animáció készítő

  Velem fogsz együtt dolgozni

  Major Kitti
  médiaszerkesztő