Arculattervezés

Ez Te vagy. Csak egy kicsit felturbózva.

Arculattervezés – logón innen és túl

Logó, névjegykártya, plakát, levélpapír, online dizájn, céges ajándékok és minden, ami egyedivé tesz.

Ebben tudunk segíteni

Teljes körű arculattervezés

Megtervezzük, majd elkészítjük logódat, névjegykártyádat és minden céges online-offline anyagodat. Kezedbe adunk mindent, amire szükséged lehet.

Arculati elemek tervezése

Teljes arculati csomagok tervezésén túl egy-egy különálló elem elkészítésében is számíthatsz Ránk. Új logó? Új névjegykártya? Nem akadály.

Online és offline grafikai anyagok

Prospektusok, szórólapok, használati útmutatók, letölthető anyagok és webdizájn? Elkészítjük akár a teljes szövegezéssel együtt.

Egy profi arculat sokkal több, mint gondolnád

Logó, ami márkát teremt

Nem is akármilyet, hanem a nagybetűs MÁRKÁT. Cipőnek a Nike, colának a Coca, fűrésznek a Stihl – Te minek lennél az alfája és ómegája? Bármi is a célod, egy logó nélkül, ami pillanatok alatt képes bele vésődni az emberek tudatába, nem fog menni. A tökéletes logó pont elég egyszerű, pont elég sokatmondó, és pont annyira érinti meg a célcsoportodat, amennyire kell – mindenféle cicoma, túlzás és erőlködés nélkül. Erre van szükséged, és Mi ezt nyújtjuk.

Névjegykártya, ami elad

Úgy, hogy közben csak a legfontosabbakat közli. A névjegykártya olyan, mintha az első benyomás mindent eldöntő pillanatát megörökítenéd egy fotón. Ha az első találkozás jól sikerül, az emberek örömmel veszik kézbe az „emléket”, de ha rosszul, akkor sokat veszítesz. Egy jó névjegykártya kedves, közvetlen, barátságos, stílusos és emlékezetes, olyan, ami nem könnyen csúszik a fiók mélyére. Tervezzünk ilyet Neked is?

Levélpapír és boríték: egyszerűen alapvető dolgok

Digitális létformák lettünk, de még mindig meglepően gyakran küldünk valódi borítékban valódi leveleket. A céges kommunikációnak pedig minden elemében kidolgozottnak kell lennie, ha azt szeretnéd, hogy az ügyfeleid és a versenytársaid komolyan vegyenek. Egyedi céges boríték és levélpapír nélkül levelet küldeni olyan, mintha egy hivatalos e-mailhez nem csatolnál láblécet. Ilyet sem csinálnál, ugye?

Plakátok, ajándékok, szórólapok – hogy mindenki, mindenhol Téged lásson

Olyan nyomtatott anyagokra van szükséged, amik valóban elérik a céljukat? A plakátok, a szórólapok, az egyedi csomagolóanyagok, a molinók…ezek mind rengeteget elárulnak márkádról, de fontos, hogy a jó dolgokat hangsúlyozzák, megfelelő köntösbe csomagolva. A célközönségednek egy pillanat alatt meg kell értenie (és meg is kell szeretnie) az üzeneted.

Online dizájn, amivel a Világ elé léphetsz

Weboldalaid, social média felületeid, landing oldalaid és online prospektusaid megjelenése a Világ elé tárja, ki is vagy Te valójából. Az üzleti élet legfontosabb dolgai ma már online történnek, így a digitális külsőd többet számít, mint gondolnád. Könnyen felejthető dizájn helyett engedd, hogy valami arculathoz illőt és maradandót hozzunk létre!

A személyre szabott céges arculat

Az arculattervezés márkát is alkot, és évtizedekre meghatározhatja az emberek gondolkodásmódját. A profi tervezés és a kemény munka eredménye könnyedén lehet az, hogy idővel egy termék kapcsán a Te logód lesz az első, ami a célcsoportod eszébe jut. Mi más lenne a cél?

Hogyan készítünk cégednek is új arculatot?

1. Felvesszük veled a kapcsolatot

Miután beérkezik hozzánk ajánlatkérésed, fel fogunk keresni, hogy átbeszélhessük az elképzeléseidet. Ezek után készítünk számodra egy határidőket is tartalmazó árajánlatot, amit már csak el kell fogadnod ahhoz, hogy hozzá láthassunk a munkához.

3. Tervezünk – egyeztetünk – módosítunk

Kiválasztjuk a színeket, a formákat, a témákat, és megtervezzük az arculati elemeket/anyagokat, melyekre szükséged van – akár szövegekkel együtt. Végül a véleményed alapján elvégezzük az esetleges módosításokat.

5. Várjuk a következő közös projektet

Ha szeretsz Velünk dolgozni –  és reméljük így lesz – akkor örömmel veszünk részt más projektedben is. Beszélhetünk a hirdetéseidről, az e-mail marketingedről vagy akár keresőoptimalizálásról is.

2. Alaposan átbeszéljük a feladatot

A tervezés elkezdése előtt meg szeretnénk érteni, pontosan mivel foglalkozol, milyen termékeket vagy szolgáltatásokat értékesítesz, kik az ügyfeleid és milyen irányba szeretnél Te magad elindulni. Ennek érdekében találkozhatunk online, de akár személyesen is.

4. Átadjuk az elkészült munkákat

Amikor tökéletesen elégedett vagy a Ránk bízott arculattal vagy anyaggal, elküldjük Neked a fájlokat a megfelelő formátumban. Kérésedre akár nyomdákkal is felvesszük a kapcsolatot – ismerünk pár jó helyet!

Kezdjük?