Weboldal készítés

Weboldal készítés gyorsan, marketing szakértőktől

Mutasd be szolgáltatásaidat egyedi, különleges formában és érd el, hogy célközönséged Téged válasszon! Ha egy technikailag kifogástalan, modern megjelenésű és keresőoptimalizált weboldalt szeretnél, tekintsd meg korábbi munkáinkat és vedd fel Velünk a kapcsolatot!

Mit tartalmaz teljes körű weboldal készítés szolgáltatásunk?

weboldal készítés: konkurencia elemzés ikon

Konkurencia elemzés

weboldal készítés: tartalomkészítés ikon

Tartalomkészítés

weboldal készítés: kulcsszókutatás ikon

Kulcsszókutatás

weboldal készítés: keresőoptimalizálás ikon

Keresőoptimalizálás

weboldal készítés: dizájn tervezés ikon

Dizájn tervezés

weboldal készítés: beállítás ikon

Beállítások

weboldal készítés: konkurencia elemzés ikon

Konkurencia elemzés

A céges weboldal készítés első lépéseként megismerjük konkurenseidet és felállítunk egy stratégiát, amivel megelőzhetjük őket a látogatókért folytatott versenyben. Egyetlen weboldal sem lehet hatékony anélkül, hogy hogy tudjuk, a piac többi szereplője mit és hogyan kommunikál, ezért az oldalak felépítésének megkezdése előtt kielemezzük vetélytársaidat, hogy ezzel se Neked kelljen időt töltened.

weboldal készítés: kulcsszókutatás ikon

Kulcsszókutatás

Egy weboldal csakis akkor lehet sikeres a Google keresőjében, ha az a megfelelő kulcsszavakra optimalizált szöveges tartalommal is rendelkezik, ennek az alapja pedig a különböző programokkal elvégzett, profi kulcsszókutatás. Kiderítjük, mely kifejezésekre érdemes felépíteni weboldalad szövegeit és megtaláljuk a legfontosabb másodlagos kulcsszavakat is, hogy elkészült weboldalad még több potenciális ügyfélhez juthasson el.

weboldal készítés: dizájn tervezés ikon

Dizájn tervezés

A weboldal készítés egyik legmeghatározóbb lépése a modern, különleges és vonzó dizájn megalkotása, hiszen ez az, ami a leginkább megragadja egy látogató tekintetét. Elképzeléseid alapján és az aktuális trendek figyelembevételtelével felépítjük website-od vagy landing oldalad megjelenését, akár a képi anyagok alkészítésével együtt. Kialakítunk számodra egy felhasználóbarát, egyedi dizájnt, ami támogatni fog céljaid elérésében.

weboldal készítés: tartalomkészítés ikon

Tartalomkészítés

Megfelelő minőségű és mennyiségű szöveges tartalom kell ahhoz, hogy weboldaladat a Google is értékesnek ítélje, ezzel pedig előkelő helyen jelenítse meg a találati listán. Elkészítjük kulcsszókutatásra és értékesítési tapasztalatainkra alapozott tartalmaidat, hogy azok mind a keresőmotorok, mind a célcsoportod számára hasznosak, relevánsak és ösztönzőek legyenek.

weboldal készítés: keresőoptimalizálás ikon

Keresőoptimalizálás

Ahhoz, hogy céges weboldalad hatékonyan működhessen, szükség van bizonyos keresőoptimalizálási beállításokra. Weboldalad elkészítése közben kialakítjuk azokat a technikai feltételeket és tartalmi elemeket, melyek nélkülözhetetlenek a kitűzött célok eléréséhez. A keresőoptimalizálás összetett folyamata már a kulcsszókutatással kezdetét veszi és egészen a projekt lezárásáig – vagy még attól is tovább – tart.

weboldal készítés: beállítás ikon

Beállítások

A legtöbb weboldalnak szüksége van valamilyen speciális beállításra, ezeket pedig Mi elvégezzük ügyfeleink helyett. Legyen szó akár egy időpontfoglaló rendszerről, akár különböző űrlapokról, akár bizonyos fizetési módok bevezetéséről, weboldal készítés szolgáltatásunk keretében levesszük a terhet vállaidról. Beállítunk minden szükséges funkciót, hogy weboldalad ne csak esztétikus, hanem olajozottan működő is legyen.

Miért fontos a céges weboldal készítés?

Nincs rá idő, pedig létszükséglet

Sok vállalkozó nem fektet kellő időt és energiát egy profi weboldal elkészítésébe, ami nem is csoda. A rengeteg egyéb feladat mellett egy online felület kialakítása nem tűnhet égetően fontosnak, pedig a mai világban már nélkülözhetetlen a sikerhez!

Kapcsolatteremtési, márkaépítési lehetőség

Egy cég számára a weboldal olyan, mint egy igényes bemutatkozás: elárulhatod vele, ki vagy, mivel foglalkozol, mennyire vagy megbízható és milyen problémáktól szabadíthatod meg ügyfeleidet. A céges weboldal egy kapcsolatteremtési lehetőség, átgondolt stratégiával kiépítve pedig a márkához láncolhatja célcsoportod tagjait.

Hatalmas közönséget érhetsz el vele

A legtöbb ember ma internet segítségével keres termékeket és szolgáltatásokat, így ha Te ezen a felületen nem képviselteted magad, súlyos hátrányba kerülsz versenytársaiddal szemben. A weboldal egyfajta hitelességi faktor is: nehezebben bíznak meg cégedben online jelenlét nélkül, mint egy minőségi weboldallal a hátad mögött.

Folyamatos érdeklődőket hozhat

Egy jól keresőoptimalizált, technikailag, tartalmilag és megjelenésben is kifogástalan weboldal a keresőkben elért helyezése révén folyamatosan érdeklődőket terelhet cégedhez, állandó hirdetési költségek nélkül. Egy céges weboldal még folyamatos tartalmi fejlesztés mellett is egy kifejezetten költséghatékony marketing eszköz.

Válaszd a számodra ideális csomagot!

Alap csomag

99 000 Ft
 • Max. oldalszám: 4 db
 • Oldal típusok: Főoldal, rólunk, szolgáltatások, kapcsolat
 • Weboldal tárhely méret: 1 GB
 • E-mail tárhely méret: 1GB
 • Hozzárendelt e-mail címek: 1 db
 • Konkurencia elemzés
 • Kulcsszókutatás
 • Szövegírás: Ügyfél vázlata alapján

Közepes csomag

299 000 Ft
 • Max. oldalszám: 6 db
 • Oldal típusok: Főoldal, rólunk, szolgáltatások, termékek, galéria, kapcsolat
 • Weboldal tárhely méret: 2 GB
 • E-mail tárhely méret: 2 GB
 • Hozzárendelt e-mail címek: 2 db
 • Konkurencia elemzés
 • Kulcsszókutatás
 • Szövegírás: Ügyfél vázlata alapján

Pro csomag

699 000 Ft
 • Max. oldalszám: 8 db
 • Oldal típusok: Szabadon választható
 • Weboldal tárhely méret: 10 GB
 • E-mail tárhely méret: 10 GB
 • Hozzárendelt e-mail címek: Szabadon választható
 • Konkurencia elemzés
 • Kulcsszókutatás
 • Szövegírás: SEO alapú, egyedi szöveg

Pro Ultra csomag

Személyre szabott ajánlat
 • Max. oldalszám: Korlátlan
 • Oldal típusok: Szabadon választható
 • Weboldal tárhely méret: Egyedi méret
 • E-mail tárhely méret: Egyedi méret
 • Hozzárendelt e-mail címek: Szabadon választható
 • Konkurencia elemzés
 • Kulcsszókutatás
 • Szövegírás: SEO alapú, egyedi szöveg

Tárhely és Domain bérlés + weboldal karbantartás: 30 000 Ft/év

Nem tudod, melyik csomagot válaszd? Segítünk!

Alap weboldal készítés csomag

Legkisebb csomagunkat szabadúszóknak, kisvállalkozásoknak és olyan cégeknek ajánljuk, akik egy, vagy nagyon alacsony számú szolgáltatást szeretnének modern, bizalomgerjesztő, ugyanakkor különleges módon megjeleníteni az online térben. Ez az egyszerű oldalstruktúra támogatja a vállalkozás tömör, érthető és igényes bemutatását, az elérhető szolgáltatások egyetlen oldalon való kibontását és a kapcsolatfelvétel lehetőségének megteremtését.

Közepes weboldal készítés csomag

Ezt a csomagot különösen ajánljuk olyan kisvállalkozásoknak, családi vállalkozásoknak és cégeknek, akik szeretnének a konkurenciát megelőző online jelenlétet kiépíteni, akár helyi, akár országos szinten. A kibővített oldalszerkezet ideális olyan termékek, rendezvények és szolgáltatások bemutatására, melyek esetében különösen fontosak a meggyőző képi anyagok. Az Alap csomaghoz hasonlóan ezt is egy-két szolgáltatáshoz és termékhez érdemes választani.

Pro weboldal készítés csomag

Pro csomagunk középvállalkozásoknak, nagyvállalatoknak és azoknak készült, akik olyan - közepesen komplex weboldalt - szeretnének létrehozni, mellyel a Google találati listáján is előkelő helyre kerülhetnek. Ideális 3-4 különálló termék/szolgáltatás bemutatásához, céges blog vezetéséhez, időpontfoglaló felület kialakításához és különböző egyedi tartalmak készítéséhez. A dizájn felépítése mellett a teljeskörű, SEO alapú szövegírást is vállaljuk.

Pro Ultra weboldal készítés csomag

Teljes mértékben személyre szabható csomagunkat azon cégeknek ajánljuk, akik 5 szolgáltatásnál/szolgáltatás típusnál/terméknél/rendezvénynél többet szeretnének különálló oldalakon bemutatni, és olyan keresőoptimalizált felületre vágynak, amivel a Google első helyeire kerülhetnek – megelőzve ezzel a konkurenciát. Nincs maximális oldalszám, sem meghatározott tartalomtípusok, csupán egy minden szempontból ideális, alaposan kidolgozott weboldal.

Kinek ajánljuk weboldal készítés szolgáltatásunkat?

Kisvállalkozásoknak

Egy kisvállalkozás számára a weboldal készítés adhatja meg a kezdő lendületet: Helyi szinten és országosan is jelenlétet biztosít az értékesíteni kívánt terméknek, szolgáltatásnak.

Nagyvállalatoknak

Minden elszánt nagyvállalat számára alapvető fontosságú a weboldal készítés, hiszen online felület nélkül hiteltelenné válnának.

Családi vállalkozásoknak

A családi üzletekről, sikertörténetekről mindig örömmel olvas az ember, egyedi weboldallal pedig még szimpatikusabbá tehető egy ilyen vállalkozás.

Szabadúszóknak

Mutasd be potenciális partnereidnek, hogy milyen feladatok ellátásában számíthatnak rád egy olyan weboldallal, ami profizmust sugall!

Weboldalak, melyeket Mi készítettünk

Profi weboldal készítés – személyre szabott árak

Milyen egy igazán versenyképes weboldal?

Sokan úgy hiszik, a weboldal készítés csupán a dizájnról és pár sornyi szöveg megírásáról szól, pedig a folyamat ettől jóval összetettebb. Ahhoz, hogy egy website elérje célját, minden szinten a maximumot kell nyújtania – különösen manapság. A múltat idéző unalmas, stílustalan weboldalak ideje lejárt, hiszen a falhasználók ma már sokkal többet várnak el.

A JÓ weboldal

weboldal készítés: átgondolt ikon

Átgondolt

A céges weboldal készítés egyik alapvető feladata a létrehozás céljának meghatározása, a „Miért van erre szükségem?” kérdés minél alaposabb átgondolása és megválaszolása. Nem lehetséges tökéletesen működő weboldalt létre hozni az elképzelések pontos ismerete nélkül.

weboldal készítés: célra törő ikon

Célratörő

Egy weboldal akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha a teljes kialakítása a korábban kitűzött cél elérését segíti. Minden lépésnek, minden mozzanatnak, minden egyes képnek egy álom megvalósulását kell elősegítenie.

weboldal készítés: felhasználóbarát ikon

Felhasználóbarát

Egy weboldal akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha a teljes kialakítása a korábban kitűzött cél elérését segíti. Minden lépésnek, minden mozzanatnak, minden egyes képnek egy álom megvalósulását kell elősegítenie.

weboldal készítés: keresőoptimalizált ikon

Keresőoptimalizált

A keresőoptimalizáltság döntő fontosságú egy weboldal számára. Technikailag és tartalmilag is optimalizáltnak kell lennie, ráadásul a külső linkek számának növelésére is muszáj figyelni. Organikus forgalmas nem lehet elérni SEO nélkül.

weboldal készítés: megtervezett ikon

Megtervezett

Egy weboldal szerkezetét, a dizájnt, az aloldalak megjelenését és a különböző kiegészítő funkciókat még a folyamat elkezdése előtt el kell tervezni, különben a felület szétesett lesz, nem kelt majd egységes benyomást. Egy jó weboldal minden elemét meg kell tervezni.

weboldal készítés: igényes ikon

Igényes

A céges weboldal készítés egyik – ha nem legfontosabb - pontja hogy az elkészült felület minőséget sugározzon, ez ugyanis magának a szolgáltatásnak a színvonalát is megjósolja. Tiszta képek, helyesírás, modern kialakítás: ezek mindennél lényegesebbek!

weboldal készítés: gyors ikon

Gyors

A betöltődési sebességet rengeteg tényező befolyásolja, weboldal készítésnél pedig erre oda kell figyelni, ugyanis a sebesség a Google keresőben is rangsorolási szempont. Egy jó website gyorsan és gördülékenyen működik.