Facebook hirdetéskezelés
Nem csak szórakozásra használnád a social médiát?

Célt érő Facebook hirdetéskezelés

Hogy ne görgessenek át cégeden!

Facebook hirdetéskezelés egyedi költségkeret ikon

Egyedi költségkeret

Facebook hirdetéskezelés - Közönség ikon

7 milliós közönség

Facebook hirdetéskezelés - PPC ikon

Kattintás alapú fizetés

Magadra ismersz? Akkor Neked is hirdetned kellene a Facebookon!

1. Van egy vállalkozásod

Kínálj bármilyen terméket vagy szolgáltatást, ott a helyed a Facebookon! Ha nem képviselteted márkádat, elengedsz több MILLIÓ potenciális ügyfelet és gyakorlatilag a „nem létező” kategóriába sorolod saját magad.

2. Kevés a profitod

Nem vagy elégedett a bevételeddel? Az alacsony számoknak sok oka lehet, de profin célzott hirdetésekkel rengeteget segíthetünk a helyzeten! Akkor is érdemes leülnünk beszélgetni, ha a futó hirdetéseid nem eredményesek.

3. Nem jönnek a megrendelések/ajánlatkérések

Működik online felületed, az eredmények viszont elmaradnak? A helyesen elkészített Facebook hirdetések nem csupán forgalmat terelnek hozzád, hanem megrendeléseket/ajánlatkéréseket is generálnak.

4. Alacsony a webáruházad látogatottsága

A SEO még nem hoz látványos eredményt, Te viszont már bevételre vágysz? Kezdjünk el egyre több-és több látogatót terelni webáruházadba Facebook hirdetések segítségével!

5. A célközönséged még nem ismer

Minden kezdet nehéz, egy vállalkozás elindítása pedig különösen komplikált és stresszes. Juttasd el márkádat, termékeidet, szolgáltatásaidat és üzeneteidet célközönségedhez a legnépszerűbb social platformon!

Így jelenik meg a tökéletes Facebook hirdetésed

Akkor, amikor kell

Észrevetted már, hogy miután meglátogatsz egy webshopot, vagy rákeresel valamire a Google-ben, a Facebook hasonló hirdetésekkel kezd bombázni? Nem véletlenül. Egy ütős Facebook hirdetés akkor jelenik meg, amikor a leginkább szükség van rá.

Ott, ahol kell

Csak Magyarországon közel 7 millióan használják a Facebookot: ez a legnépszerűbb social média platform. Megragadó hirdetéseinkkel éppen azon a felületen célozzuk meg célközönséged, ahol a legtöbb időt töltenek egy-egy nap.

Azzal, ami kell

A mesterséges intelligencia a Te oldaladon áll! A Facebook algoritmusainak és a profi hirdetéskezelésnek köszönhetően azzal a termékkel/szolgáltatással érheted el célközönséged, amire abban a pillanatban is vágynak. Add meg Nekik, amire szükségük van!

Mi így kezeljük Facebook hirdetéseidet!

1. Teljeskörűen

Piackutatás, konkurenciaelemzés, technikai beállítások, célzási beállítások, hirdetési képek, szövegek, eredményfigyelés, optimalizálás, riport készítés, tanácsadás. Igen, ezt mind Mi csináljuk majd!

2. Érthetően

Nincs titkolózás, sem kusza szakkifejezések mögé bújtatott találgatás. Elmagyarázzuk, mit, miért, hogyan, milyen várható eredményekkel és mekkora befektetéssel érhetünk el.

3. Megalapozottan

Találgatás helyett több éves tapasztalatunkra és a közös munka első fázisaiban gyűjtött adatokra támaszkodunk, hogy minden egyes forintot tényekre alapozva költsünk el.

4. Mérhetően

Az elért eredményeket átláthatóan, érthetően és teljes mértékben őszintén közöljük ügyfeleinkkel. A statisztikákból tisztán látszik egy-egy kampány hatékonysága, itt nincs helye mellébeszélésnek.

5. Felkészülten

Figyeljük és követjük a trendeket, az újabb hirdetési lehetőségeket, illetve az éppen megjelenő technikai újdonságokat, hogy mindig naprakész kampányokat indíthassunk útnak.

Cégre szabott Facebook hirdetéskezelés csomagjaink

Az Ő hirdetéseiket már kezeltük

Ami a döntés után vár

Beszélgetni fogunk. Sokat.

A sikeres hirdetéskezeléshez először is meg kell ismernünk Téged és a céged. Tudnunk kell, mik a céljaid, milyen elképzeléseid vannak, milyen terméket/szolgáltatást értékesítesz, és még jó pár kérdést fel fogunk tenni. Reméljük, Te is.

Elemzünk és kutatunk

Most, hogy már tudjuk, ki is vagy és mivel foglalkozol, kielemezzük a piac többi szereplőjét, hogy tudjuk, ki hogyan kommunikál a konkurenseid közül. Megkeressük a legjobb hirdetési lehetőségeket is.

Beállítjuk, amit be kell

Elvégzünk minden olyan technikai beállítást, ami a kampányok sikeres elindításához, működéséhez és az eredmények követéséhez szükséges. A Facebook Pixel beállításával sem Neked kell foglalkoznod.

Megtervezzük a kampányokat

Közösen eltervezzük, mit, hogyan, milyen módszerrel hirdetünk és mindezt mekkora napi költségkerettel tesszük. Egyeztetünk arról is, milyen stílusú hirdetéseket szeretnél látni.

Elkészítjük a hirdetéseket

Megszerkesztjük a képeket, megírjuk a hirdetési szövegeket – beállítjuk és elindítjuk a kampányokat. Mindezt persze úgy, hogy közben folyamatosan egyeztetünk Veled.

Figyeljük az eredményeket és optimalizálunk

Az érkező adatokból látni fogjuk, mi az, ami működik, és mi az, amin még érdemes lenne módosítani. Ezeket a pontokat átbeszéljük, majd elvégezzük a szükséges változtatásokat.