Webáruház készítés

Válj branddé és építsd jövőd az online térben!

Webáruház készítés elérhető áron

Több, mint 6 év tapasztalattal a hátunk mögött

Te milyen webáruházat szeretnél?

Egy profi webshoppal beindíthatod online vállalkozásod!

Szeretnél egy sikeres, folyamatosan fejlődő és kézzel fogható profitot termelő webshopot indítani? Pontosan ilyet készítünk Neked is. Láss hozzá az online értékesítéshez minél hamarabb, és mutasd meg a Világnak, hogy a termékeidre érdemes odafigyelni! Velünk könnyebb lesz elérni a célod: akár valamelyik bérelhető webáruház megoldását választod, akár egyedi fejlesztésű shopban gondolkodsz.

Ezeket a webáruházakat is Mi készítettük.

webáruház készítés: elérhető áron ikon

Elérhető árak

webáruház készítés: rövid határidőkkel ikon

Rövid határidők

webáruház készítés: szoros együttműködés ikon

Szoros együttműködés

webáruház készítés: szakértelem ikon

Naprakész szakértelem

Ezek a kérdések akár Benned is felmerülhetnek

1. Mennyibe kerül a webshop készítés?

Minden ügyfelünknek egyedi árajánlatot készítünk, a végösszeg pedig leginkább a tervek komplexitásától és munkaigényétől függ: az egyszerűbb felépítésű webáruházak kevesebbe kerülnek, mint a rengeteg egyedi fejlesztést is igénylő shopok. Természetesen igyekszünk figyelembe venni az egyéni körülményeket is, hogy végül egy számodra is reális, észszerű és megfizethető összeg kerüljön kiszámlázásra.

2. Mennyi idő alatt készül el egy webshop?

A webshop készítés egy olyan feladat, ami kreativitást és technikai tudást is igényel – na meg sok megbeszélést – így lehetetlen lenne meghatározni, pontosan mennyi idő alatt tudunk befejezni egy projektet. Egyszerűbb esetben akár már egy hét is elég lehet, bonyolultabb áruházakhoz azonban ennél jóval több órányi munkára lesz szükség. Többet tudunk mondani, miután megismertük a terveidet.

3. Milyen webáruházak elkészítésében tudunk segíteni?

Nagy népszerűségnek örvendenek a különböző bérelhető webáruházak, melyek használata után kedvező havi díjat kell fizetni a szolgáltatónak. A két legnépszerűbb rendszer ma Magyarországon a Shoprenter és az Unas, Mi pedig mind a két típusban rengeteg tapasztalatot szereztünk az évek alatt.

Szeretnél többet tudni? Kattints!

Persze előfordulhat az is, hogy egy bérelhető webáruház rendszer a Te igényeidet nem tudja maximálisan kielégíteni. Ilyenkor érdemes elgondolkozni egy egyedi fejlesztésű webáruház készítésén, amivel kompromisszumok nélküli megoldásra találhatsz. Saját webshop szoftverünkkel ebben is tudunk segíteni.

4. Meglévő webáruházat is át tudunk alakítani?

Igen! Ha nem vagy elégedett régi webshopoddal, ha át szeretnéd költöztetni egyik szolgáltatótól a másikhoz, vagy csak modernizálnád a dizájnt – keress minket bátran! Segítünk megtalálni az áruház összes kihívást jelentő pontját, hogy üzleted ne csak új megjelenést, hanem hatékonyabb működést is kapjon.

5. Miből áll a webshop készítés? Mit csinálunk majd?

Egy webáruház elkészítése összetett feladat. Először is kielemezzük a konkurenciáidat, felmérjük a célközönséged igényeit és szokásait, ezek alapján pedig ellátunk a megfelelő tanácsokkal. Segítünk meghatározni a dizájn irányvonalát, felépítjük a megjelenést, elkészítjük a szükséges képi anyagokat, beállítjuk a különböző funkciókat, a szállítási-és fizetési módokat, szükség esetén pedig az egyedi fejlesztésekről is gondoskodunk.

Konkurencia elemzés

Mit csinálnak mások? Milyen színeket használnak? Milyen leírásokat? Hogyan érik el a célközönséget? Hogyan kommunikálnak? Milyen kulcsszavakkal dolgoznak? Többek között ezekre a kérdésekre is megkeressük a választ.

Tanácsadás

Kutatásaink és tapasztalataink alapján eláruljuk, szerintünk milyen módszerekkel és megoldásokkal érhet el webáruházad magas profitot. Meglévő webáruház felújításánál átnézzük a régi hibákat.

Funkció beállítás

Beállítjuk a kiválasztott fizetési módokat és szállítási lehetőségeket, foglalkozunk a számlázó rendszerek működésével, illetve minden technikai kérdéssel.

Piackutatás

Ki a célközönség? Mire vágynak, milyen a stílusuk, mennyit költenek, hogyan kommunikálnak egymással és mi az, amivel meg lehet őket fogni? Rengeteg hasznos információt kell megtudnunk a sikerhez.

Dizájn tervezés

Meghallgatjuk elképzeléseidet az elrendezést, a színvilágot és a képi anyagokat illetően, majd felépítjük webáruházad megjelenését. Ha kéred, akár új logót is tervezünk Neked!

Egyedi fejlesztések

Ha olyan funkciót/megoldást szeretnél webáruházadba, ami az alap rendszerben nem kivitelezhető, megteszünk mindent annak érdekében, hogy egyedi fejlesztéssel tegyünk eleget kérésednek.

6. Miért válassz minket webáruházad felépítéséhez?

Több, mint 6 éve foglalkozunk webshop készítéssel és marketinggel, ez alatt az idő alatt pedig rengeteg ügyfelünket segítettük hozzá a sikerhez. Milliárd forintos bevételű bérelhető és egyedi fejlesztésű shopokat építettünk, miközben több ügyfelünk hirdetéseit, e-mail marketingjét és keresőoptimalizálását is mi kezeljük.

Mondani bármit lehet, a referenciáink azonban önmagukért beszélnek. Nézd meg korábbi munkáinkat, és dönts azok alapján!

Ezt mondták mások

Kaplanyi Pálma
Kaplanyi Pálmalapalma.hu
Tovább olvasom
Gyors és precíz munka . Tökéletesen megvalósították az elképzeléseimet . Köszönök nekik mindent ! Csak ajánlani tudom .
Vincze Ágnes
Vincze Ágnesminiboxshop.hu
Tovább olvasom
Profi, kíváló és segítőkész Csapat, rengeteg ötlettel és kreativitással! Ha valami modern és törekvő dologra vágysz, az eBusiness Expert-et válaszd!
Dr. Lenkei György
Dr. Lenkei Györgydrdog.hu
Tovább olvasom
Megálmodtunk egy honlapot, és kompromisszumok nélkül megvalósították nekünk. Akinek volt már része honlap készítésben, tudja, hogy nem mindig probléma mentes és könnyű menet. Ők nem adták fel a nehéz pillanatokban sem, ahogy mi sem. Nagy szorgalommal, időt és fáradtságot nem kímélve végezték a munkát és utólag is gondos odafigyelést kaptunk tőlük. Szívesen dolgozom velük máskor is. Köszönöm.
Szöllősi Adrienn
Szöllősi Adrienngyogynovenysziget.hu
Tovább olvasom
Szívesen ajánlom az eBusiness Experts-et, akik minden terhet levesznek a válladról, ha rájuk bízod a marketingedet. Pontos, precíz munkát végeznek, sosem késnek a határidőkkel, a szöveg és képanyagot abszolút a cégedre szabva prezentálják, neked már csak jóvá kell hagynod. Emellett kedves, jókedvű, fiatalos csapat is, akikekkel könnyen meg lehet találni a közös hangot. 🙂
Dávid
Dávidelencse.hu
Tovább olvasom
Nagyon segítőkész, hozzáértő csapatuk van. Csak ajánlani tudom, ha komplex, átfogó segítségre van szükségetek!
Hankó TamásShoprenter webáruház
Tovább olvasom
Nagyon profi és megbízható csapat. Amit kértem tőlük, határidőre, profin elkészítették – az ár is megfelelő volt. Azóta is kapcsolatban vagyunk, csak ajánlani tudom.
Jánosi Péter
Jánosi Péterstas.hu
Tovább olvasom
Nagyon sok segítséget kaptam a webshopunk elindításánál. Profin kialakították, beállították a funkciókat az oldalunkon. Csak ajánlani tudom az eBusiness Expertet! Köszönöm!
Ákos
Ákosmagtarhaz.hu
Tovább olvasom
Figyelmes és szakértő segítség mind a projekt és az azt követő időszakban is. Köszi ezúton is ; )
Somogyi Róbert
Somogyi Róbertbiozoo.hu
Tovább olvasom
Nagyon rugalmasak, mindent igyekeznek megoldani és értik, hogy mit szeretnénk. Csak ajánlani tudom az eBusiness Expertet!
Előző
Következő