Egyedi webáruház készítés

Választ keresel – a jövőd technológiáját adjuk

Egyedi webáruház készítés és szoftverfejlesztés

Applikációkat, webes alkalmazásokat, admin felületeket, üzleti szoftvereket és egyedi webáruházakat fejlesztünk. Cégre szabott, out-of-the-box megoldásainkkal Téged is sikeresebbé tehetünk!

Applikáció fejlesztés ikon

Applikáció fejlesztés

Mobil appok fejlesztése webáruházak, üzletek, cégek és szervezetek számára, akár egyedi funkciókkal és teljeskörű dizájntervezéssel. Vállaljuk iOS-es, Android-os és mind a két operációs rendszerre alkalmas applikációk nulláról való felépítését.

Neked ajánljuk, ha…

 • Szeretnél üzleteddel magasabb szintre lépni
 • Még több felhasználót kívánsz elérni
 • Több profitra vágysz
 • Célközönséged gyakran használ appokat
 • Különleges funkciót álmodtál meg
webes alkalmazás fejlesztés ikon

Webes alkalmazás fejlesztés

Shopify app és Shoprenter app fejlesztés, WordPress-en belüli megoldások: webes alkalmazások készítését vállaljuk webáruházak és különleges megoldásokat igénylő cégek számára. Egyedi funkciók tervezésével ma már szinte minden üzleti igényt ki lehet elégíteni.

Neked ajánljuk, ha…

 • Az állandó fejlődésben hiszel, és mindig többet akarsz
 • Shopify webáruházad van, és különleges kiegészítő funkciót szeretnél
 • Shoprenter webáruházad van, és különleges kiegészítő funkciót szeretnél
 • Cégednek egyedi online megoldásra van szüksége
admin felület fejlesztés ikon

Admin felület fejlesztés

Különböző szoftverek és applikációk admin felületének megtervezése, dizájnkialakítása, az adatmegjelenítés teljeskörű felépítése. Felhasználóbarát, modern és átlátható kezelőfelületet adunk akár régi, elavult megjelenésű szoftvereknek is.

Neked ajánljuk, ha…

 • Új szoftvert fejlesztesz, és segítségre van szükséged az admin felület kialakításához
 • Elkészült az adminisztrátori felületed dizájnja, de nem tudod lefejleszteni
 • Megújítanád régi, elavult admin felületed, hogy felhasználóbarátabb legyen
frontend fejlesztés ikon

Frontend fejlesztés

Lefejlesztjük weboldalad megjelenését – webdizájn terv alapján vagy akár terv nélkül is. Vállaljuk kész elképzelések megvalósítását, illetve teljes tervezési és fejlesztési folyamatokat, hogy olyan weboldalad/webáruházad lehessen, amilyenre mindig vágytál.

Neked ajánljuk, ha…

 • Egy webdizájner már megtervezte weboldalad megjelenését, és le kellene fejleszteni
 • A lefejleszett webdizájnban bizonyos elemek nem jól jelennek meg, és megoldást szeretnél
 • Komplett weboldalt építenél dizájn tervezéssel, lefejlesztéssel és akár szövegezéssel együtt
vállalati szoftverek fejlesztése ikon

Vállalati szoftverek fejlesztése

A cégen belüli folyamatok, termelési eljárások és gyártási tevékenységek gyakran olyan megoldásokat követelnek meg, melyek ideális formában még nem érhetők el a piacon. Vállalati szoftverek fejlesztésével hatékonyabbá tesszük céged!

Neked ajánljuk, ha…

 • A gyártás/termelés gyorsabbá, hatékonyabbá tétele a cél
 • A belső céges folyamatokat szeretnéd gördülékenyebben kezelni
 • A vállalat irányításához lenne szükséged szoftveres segítségre
egyedi webáruház készítés ikon

Egyedi webáruház készítés

A bérelhető webáruházak – mint amilyen az UNAS és a Shoprenter – nem tudnak minden igényhez alkalmazkodni, ilyen esetben pedig szükség lehet egy egyedi fejlesztésű webshopra. Értékesíts kompromisszumok nélkül, ahogy szeretnél!

Neked ajánljuk, ha…

 • Webáruházat indítanál, de a bérelhető rendszerek nem elégítik ki az igényeidet
 • Teljes mértékben egyedi dizájnt szeretnél, semmilyen sablont nem fogadsz el
 • Olyan különleges megoldások (pl.: tervező programok, fuvarszervezés, készletkezelés) érdekelnek, melyekhez biztosan egyedi fejlesztésre van szükség
 • Jelenleg működő, bérelhető rendszeren futó webáruházad nem elég hatékony, és eleged van a kompromisszumos megoldásokból

Néhány programnyelv, amit örömmel használunk

Egyedi webáruház készítés

Megkaphatod, amire egyik rendszer sem képes

Az egyedi webáruház készítés olyan kapukat is kinyithat előtted, melyekről nem is tudtad, hogy léteznek. Gyorsabb, egyszerűbben kezelhető, összetettebb, és magasabb profitot termelő áruházad lehet így, mint bérelhető rendszerekkel.

Ez a lehetőség azok számára különösen hasznos, akik több ezer termékkel és magas napi rendelésszámmal rendelkeznek, vagy olyan egyedi funkciókat szeretnének, melyek legtöbbször csak más szoftverek bevezetésével érhetők el.

Egyedi fejlesztésű webáruházainkban találkozhatsz:

egyedi webáruház készítés

És még számtalan egyéb lehetőséggel, amellett, hogy teljes mértékben egyedi webshop dizájnt készítünk. Olyan webáruházad lehet, ami akár 3-4 szoftver munkáját is képes kezelni egyszerre, hogy Neked se kelljen elveszni a feladatok rengetegében.

Árainkról – számok nélkül

A szoftverfejlesztés ára, és egy egyedi webáruház felépítésének költsége nagyon változó lehet, így konkrét számokat mondani mindenképpen félrevezető lenne. Díjszabásunk függ a

 • projekt jellegétől
 • komplexitásától
 • munkaigényétől
 • szakértelem igényétől

 

Pontos összegekről, előlegekről és határidőkről csak az után tudunk beszélni, hogy megismertük terveidet. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy teljes mértékben ingyenes és kötelezettségmentes konzultáció keretében együtt dolgozzuk ki a részleteket!

Módszertanunkról – Így dolgozunk Mi

Ingyenes megbeszélés és árajánlat készítés

Miután felveszed Velünk a kapcsolatot, megbeszélünk egy időpontot, amikor egyeztethetünk terveidről, elképzeléseidről. Ez a konzultáció nem kötelez Téged semmire, és teljes mértékben ingyenes, ahogy árajánlatunk is. Fogd fel úgy, mint egy baráti kávézást, ami után eldöntheted, szeretnél-e Velünk dolgozni, vagy sem.

Fejlesztés – Agilis módszertan alapján

Miután mindent alaposan átbeszéltünk, kezdődhet a fejlesztés! Az Agilis módszertan lényege, hogy miután egy részegység/funkció lefejlesztésre kerül, a tesztelés és az ügyfelek visszajelzése alapján módosítjuk, amit kell, közben pedig haladunk tovább a cél felé. Ez a folyamatos kapcsolattartás és visszacsatolás garantálja, hogy a projekt végén teljes legyen ügyfeleink elégedettsége.

A tervek pontosítása, feladatok leegyeztetése

Miután elfogadtad árajánlatunkat, el is kezdhetjük a közös munkát! Ennek igen fontos részét képezi a tervek és a feladatok alapos átgondolása, illetve pontosítása, hogy később a fejlesztés minél gördülékenyebben haladhasson. Az apró részletek ilyenkor kerülnek előtérbe, ezért ez a megbeszélés akár több alkalmas is lehet.

Végső tesztelés és átadás

Mivel ügyfeleink folyamatosan látják és tesztelik fejlesztéseinket, az elkészült termékben általában már csak apróságokat kell megváltoztatni. Az egész rendszer kipróbálása után megoldunk minden kis félrecsúszást, majd hivatalosan is átadjuk az befejezett projektet. Kérdés esetén persze ezek után is számíthatsz Ránk!