Shoprenter webáruház

Alkoss maradandót, formáld a trendeket

Shoprenter webáruház készítéssel

Válaszd az ország legnépszerűbb webáruházát, és Mi felépítjük Neked!

Értékesíts a Shoprenter megbízható, modern rendszerén keresztül, a shop kialakítását viszont bízd Ránk!

Tanácsainkkal megmutatjuk a leghatékonyabb irányvonalakat, beállítjuk az áruház szükséges funkcióit, ütős dizájnt tervezünk, és még a marketingben is segítünk – ha szeretnéd!

Shoprenter webáruház - készítés folyamata

Miért éppen Ránk, hivatalos Shoprenter szakértőkre bízd webáruházad?

határidő-ikon

6 év Shoprenter

Évek óta készítünk teljesen új, sikeres Shoprenter webáruházakat, és frissítünk fel elavult felületeket. Legyen a Te shopod a következő projektünk!

határidő-ikon

Rövid határidők

Ne várj hónapokat az indulással, ne fogadd el az állandó halogatást! Korrekt, észszerű határidőkkel dolgozunk, hogy shopod minél hamarabb bevételt termeljen.

Ebex marketing ügynökség - egymásra támaszkodás ikon

Kreatív csapat

Dizájnerek, fejlesztők, marketing szakemberek és szövegírók…mind együtt, egy csapatként gondolkozunk és dolgozunk azon, hogy tökéletes shopod legyen.

marketing-ikon

Marketing szemlélet

Hirdetéskezeléssel, e-mail marketinggel, keresőoptimalizálással és social média marketinggel is foglalkozunk, így tudjuk, hogyan szerezhetsz webáruházaddal vásárlókat.

elérhető ár-ikon

Elérhető árak

Megfizethető, ügyfélre szabott árainkkal nem csak a nagyobb cégeket, hanem a kisebb vállalkozásokat is segítjük. Mert Neked is lehet webáruházad!

webáruház készítés: tanácsadás

Működő tanácsok

Sok év tapasztalatunknak köszönhetően olyan tippeket, ötleteket és tanácsokat adhatunk, melyeknek valódi, gyakorlati hasznát fogod venni.

+10% kedvezmény

Különleges kedvezményt biztosítunk első Shoprenter vásárlásodra, akár a havi, akár az éves fizetési módot választod.

+20% kedvezmény

A Fogyasztóbarát állandóan naprakész, praktikus jogi dokumentumait is kedvező áron szerezheted meg.

Miért legyen a Shoprenter?

Több mint 6000 webáruház

Mostanra több mint 6000 sikeres webáruházat támogat a Shoprenter, ami országos viszonylatban az egyik legnépszerűbb bérelhető rendszerré teszi őket. Olyan nagy márkák is mellettük döntöttek, mint a Curver és a Xiaomi.

Számtalan beépített funkció és integráció

A Shoprenter könnyedén összekapcsolható különböző számlázó programokkal, hírlevélküldő rendszerekkel, termékmegosztó-és árukereső oldalakkal, illetve elérhető benne minden olyan funkció, ami vásárlásra ösztönözheti az embereket.

Folyamatos fejlesztés, automatikus frissítések

A Shoprenter csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy még hatékonyabbá tegyék rendszerüket, a frissítéseket pedig minden ügyfelük automatikusan megkapja. Webáruházad mindig naprakész lesz, Te pedig nem csak követheted, hanem formálhatod is a trendeket!

Már akár 4992 Ft/hó-tól

Egy Shoprenteres webáruházért nem kell a tulajdonosnak havonta több százezer forintot kifizetnie, hiszen a legkisebb csomag már alig 5000 Ft-ért is megszerezhető, míg a legtöbb funkciót magába foglaló is csupán nagyjából 25 000 Ft-ba kerül havonta.

Rengeteg dizájn lehetőség

A webáruház készítés egyik nagy kérdése mindig a dizájn. A Shoprenternél több különböző, modern sablonból is választhatsz, aminek a személyre szabását és beállítását Mi végezzük el. Legyen shopodnak egyedi megjelenése!

Valódi ügyféltámogatás és oktatás

A Shoprenter ügyfélszolgálata gyors és hatékony segítséget nyújt a webáruház tulajdonosoknak, tudástárukkal, szakmai blogukkal és képzéseikkel pedig bárki könnyedén elsajátíthatja a rendszer használatát.

Shoprenter webáruházak – Tőlünk

Válassz csomagot és indítsuk el együtt Shoprenter webáruházad!

MOST ajándék 10% kedvezményt biztosítunk első SHOPRENTER vásárlásodból, akár a havi, akár az éves fizetési módot választod.

Bronze

89 000 Ft + ÁFA
 • Alapvető funkciók beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek

Silver Basic

199 000 Ft + ÁFA
 • Tanácsadás
 • Silver funkciók beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek

Silver +

299 000 Ft + ÁFA
 • Elrendezés módosítás
 • Egyedi ikonok beállítása
 • Tanácsadás
 • Silver funkciók beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek

Gold Basic

399 000 Ft + ÁFA
 • Gold funkciók teljes körű beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek
 • Tanácsadás

Gold +

699 000 Ft + ÁFA
 • Különböző integrációk beállítása
 • Tanácsadás
 • Egyedi ikonok beállítása
 • Gold funkciók teljes körű beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek

Gold Premium

1 899 000 Ft + ÁFA
 • Egyedi elrendezés kialakítás
 • Egyedi dizájn kialakítás
 • Egyedi fejlesztést igénylő megoldások
 • Különböző integrációk beállítása
 • Alap SEO beállítások
 • Gold funkciók teljes körű beállítása
 • Tanácsadás

Hogyan válassz Shoprenter csomagot?

A táblázatban szereplő ajánlatainkat a Shoprenter három különböző csomagjához – a Bronze-hoz, a Silver-hez és a Gold-hoz – igazítottuk. Ezek között nem csak a feltölthető termékek számában, hanem az elérhető funkciókban is van különbség, úgyhogy választás előtt érdemes alaposan átgondolni, melyik felel meg legjobban elvárásaidnak.

A Shoprenter Bronze Csomagról – kinek ajánljuk?

A maximálisan feltölthető termékek száma 1000, így a csomag alapvetőn kis webáruházak felépítéséhez ideális. Nem tartalmazza a bankkártyás fizetés lehetőségét, nem integrálható termékmegosztó oldalakkal és a marketing funkciók is korlátozottak. Kevés helyzetben jelent kielégítő megoldást.

A Shoprenter Silver Csomagról – egy népszerű választás

Ebben a csomagban 5000 termék kerülhet fel a webáruházba, ami már egy közepes méretű divatáruháznak is megfelelő lehet. Lehetőséget kínál bankkártyás fizetésre, különböző árukereső oldalakkal való összeköttetésre, a Facebook Bolt, az Instagram Shop és a Google Shopping előnyeinek kihasználására.

A Shoprenter Gold Csomagról – értékesítés a maximumon

A 20 000 feltölthető termék mellett a Shoprenter legtöbb funkciója elérhetővé válik vele. A webáruház kezelése és a marketing kétség kívül sokkal gördülékenyebb ezzel a csomaggal, hiszen olyan automatizmusok, integrációk és lehetőségek tárulnak a felhasználó elé, melyek hihetetlen mértékben segítik munkáját. A Gold csomag ára is kedvező, csak ajánlani tudjuk!

Ha többet szeretnél tudni a csomagokról, látogasd meg a Shoprenter weboldalát!

Ez vár Rád ajánlatkérés után

Egy nyugodt, baráti beszélgetés

Kíváncsiak vagyunk Rád. Szeretnénk megérteni, milyen webáruházat szeretnél, milyen termékekkel foglalkozol, milyen terveid vannak, és hogyan képzeled el a shop működését. Beszélünk majd a Shoprenter csomagokról és a dizájn ötletekről is, hogy minél jobban megértsük, milyen irányba kívánsz elindulni. Ha működő áruházat alakítanál át, akkor azt is megnézzük, min-és hogyan lehet javítani.

A webáruház véleményezése

Az ajánlat elfogadása után még átbeszéljük a pontosítást igénylő részleteket, majd belekezdünk a webáruház készítésbe. A Te feladatod innentől kezdve az lesz, hogy jelezd, ha valami nem tetszik a shopban, vagy valamit korábban máshogy képzeltél el. Visszajelzéseid segítségével olyanná tesszük Shoprenteres áruházad, amilyenre mindig is vágytál.

Érthető, alapos árajánlat

Miután sikerült a részleteket tisztáznunk, készítünk egy árajánlatot, amiben mindent pontosan látni fogsz. Nem titkolunk el költségeket, nem lesznek extra díjak, vagy érthetetlen feladatok után felszámolt plusz költségek. A végleges döntés meghozatala előtt nyugodtan kérdezhetsz bármiről, akár az ajánlatról is! Mindent el fogunk magyarázni, hiszen ez közös érdekünk.

Tesztelés és átadás

Miután a webshop elkészült, elvégezzük az utolsó simításokat, és tesztelni fogjuk az áruház működését is – Veled együtt. Ha tökéletlenséget fedezünk fel, kijavítjuk, végül pedig hivatalosan is átadjuk Neked gyönyörű és éles webáruházad „kulcsait”. Örömmel egyeztetünk Veled hirdetésekről, keresőoptimalizálásról és más marketing feladatokról is.