Unas webáruház

Indítsunk Neked is egy

Sikeres UNAS webáruházat?

Teljes körű webshop készítés – rövid határidőkkel. Közel 8000 tulajdonos bízik az UNAS-ban: Te miért ne tennéd?

unas webáruház készítés - folyamata

+10% kedvezményt adunk

Egyedi kedvezményt biztosítunk első UNAS vásárlásodra, akár a havi, akár az éves fizetési módot választod.

+20% kedvezmény adunk

Különleges áron szerezheted meg a Fogyasztóbarát által kínált állandóan frissülő, naprakész jogi dokumentumokat, ÁSZF-et.

Válassz olyan webáruház rendszert, ami már bizonyított

unas webáruház - dizájn tervezés

Évek óta készítünk ügyfeleinknek UNAS webáruházakat, és teljes körű marketingszolgáltatásokat is nyújtunk UNAS-os shopok számára. A tapasztalataink azt mutatják, hogy ha valaki egy könnyen kezelhető, hatékony és valóban támogató rendszert szeretne – megfizethető áron – akkor az UNAS lehet a tökéletes választás.

Nem véletlen, hogy olyan nagy üzletek is nekik szavaztak bizalmat, mint a rengeteg díjat nyert Pelenka.hu, a Helia-D, vagy a Babaszafari.

Miben segítünk neked?

webáruház készítés: dizájn

Design tervezés

Modern, lehengerlő megjelenést adunk UNAS webáruházadnak, hogy egyedi felületen keresztül értékesíthess. Legyél más, mint a többiek, válj emlékezetessé!

webáruház készítés: marketing

Tanácsadás

Több éves webáruház készítés terén szerzett tapasztalatunkat kihasználva olyan tippeket és ötleteket adunk Neked, melyekkel garantáltan jó irányba indulhatsz el.

webáruház készítés: funkció beállítás

Funkció beállítás

Beállítjuk az összes szükséges funkciót, és összekötjük webáruházad minden nélkülözhetetlen külső rendszerrel, hogy a technikai részletek miatt se kelljen aggódnod.

webáruház készítés: tanácsadás

Marketing

Hirdetéskezeléssel, social média marketinggel, e-mail marketinggel, és akár keresőoptimalizálással is tudjuk segíteni UNAS webáruházad felpörgetését.

Miért legyen webáruházad UNAS-os?

Az ország webshopjainak 20%-a UNAS alapú

Mi lenne jobb megbízhatósági mutató, mint az, hogy  Magyarországon minden ötödik webáruház tulajdonos az UNAS rendszerét választotta? Közel 8000 online üzlet fut-és gyarapszik UNAS alapokon minden egyes nap. Legyen a Tiéd a következő?

Csomagválasztás termékszám alapján

Az UNAS-nál nem csupán három különböző csomagból választhatsz, hanem ezeken belül még a maximális termékszámodat is megadhatod. Nem kell 20 000 termék után fizetned, ha neked csak 5000 cikked van, ez pedig éves szinten sokat jelenthet. Az UNAS egy igazán ügyfélre szabott megoldás!

Különleges sablonok és dizájn lehetőségek

Termék típusokhoz fejlesztett sablonjaival az UNAS webáruházak dizájnjából igazán egyedit lehet alkotni. Egy téma kiválasztása ebben az esetben tényleg nem azt jelenti, hogy a webshop egy lesz a rengeteg ugyanolyan sablont használó áruház közül.

Csomagok már 4 090 Ft/hó-tól

Ár-érték arányban az UNAS magasan a legjobb bérelhető webáruház ma Magyarországon. Havi  19 790 forintért Tiéd lehet már a VIP-csomag is, de a legkisebb ajánlat alig 4000 Ft-ba kerül. Ilyen olcsón ennyi funkciót senki más nem tesz elérhetővé számodra.

Rengeteg funkció és integráció

Több tíz különböző fizetési, szállítási és számlázási lehetőség, külső marketing rendszerek, raktárkezelés és számtalan hasznos értékesítési funkció érhető el már a kisebb csomagokban is. Ezeknek a beállítása pedig legtöbbször csupán pár kattintásba kerül.

Tárhely, Domain, SSL tanúsítvány – minden egy helyen

Az UNAS-nál nem csupán a webáruház rendszerét bérelheted ki, hanem a legfontosabb kapcsolódó feladatokat is elintézheted. Vásárolhatsz tárhelyet, regisztrálhatod Domain neved és megszerezheted SSL tanúsítványodat is. Ezzel gyorsabb, biztonságosabb és egyszerűbb lesz a dolgod.

Válassz csomagot és indítsuk el együtt UNAS webáruházad!

MOST ajándék 10% kedvezményt biztosítunk első UNAS vásárlásodból, akár a havi, akár az éves fizetési módot választod.

Standard

89 000 Ft + ÁFA
 • Alapvető funkciók beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek

Premium

199 000 Ft + ÁFA
 • Tanácsadás
 • Premium funkciók beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek

Premium +

299 000 Ft + ÁFA
 • Elrendezés módosítás
 • Egyedi ikonok beállítása
 • Tanácsadás
 • Premium + funkciók beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek

VIP

399 000 Ft + ÁFA
 • VIP funkciók teljes körű beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek
 • Tanácsadás

VIP +

699 000 Ft + ÁFA
 • Különböző integrációk beállítása
 • Tanácsadás
 • Egyedi ikonok beállítása
 • VIP funkciók teljes körű beállítása
 • Színek testreszabása
 • Egyedi Slider képek

VIP Premium

1 899 000 Ft + ÁFA
 • Egyedi elrendezés kialakítás
 • Egyedi dizájn kialakítás
 • Egyedi fejlesztést igénylő megoldások
 • Különböző integrációk beállítása
 • Alap SEO beállítások
 • VIP funkciók teljes körű beállítása
 • Tanácsadás

Webáruházak – Tőlünk

Így készítjük el UNAS-os webáruházad

Megbeszéljük az alapokat

Ajánlatkérésed beérkezését követően felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a legfontosabb és legalapvetőbb részleteket. Megnézzük, milyen termékeket értékesítenél és milyen webáruházban gondolkodsz – kiderítjük, mi az, amit már eldöntöttél, és miben tudunk Neked tanácsokat adni. Szóba kerülnek majd a dizájnt érintő elképzeléseid és az is, hogyan kell majd működnie UNAS webáruházadnak.

Pontosítjuk a részleteket

Miután elfogadtad az árajánlatot, elkezdjük pontosítani az apróbb részleteket is. Választunk sablont (ha még nem tetted meg), átnézzük az elrendezést, meghatározzuk a színvilágot és az általános irányvonalat, továbbá döntünk a szállítási/fizetési/számlázási módokról és minden egyéb beállítási lehetőségről.

Ellenőrzés és átadás

A részünkről befejezettnek ítélt webáruházat átnézzük, leellenőrizzük és teszteljük, hogy lássuk, minden rendben van-e. Ha módosítani szeretnél valamit a dizájnon vagy egy-egy funkció működésén, akkor ezeket a feladatokat elvégezzük. Amikor már semmin nem változtatnál, lezárjuk a projektet és átadjuk Neked új UNAS-os webáruházad. Ha örömmel dolgoztál velünk, a későbbiekben szívesen segítünk különböző marketing feladatok elvégzésében is.

Elkészítjük az árajánlatot, Te pedig döntesz

A megbeszélés után összeállítjuk számodra azt a részletes árajánlatot, ami alapján majd eldöntheted, szeretnél-e Velünk dolgozni, vagy sem. Ebben a dokumentumban átláthatóan és érthetően felvezetjük, melyik munkafázis mennyibe fog kerülni, hogy a későbbiekben is pontosan tudd, miért fizettél. Természetesen minden kérdésedre válaszolni fogunk, és lesz időd az ajánlat átgondolására is.

Felépítjük UNAS-os webáruházad

Miután már minden információ és anyag a rendelkezésünkre áll, elkezdjük a munka látványos részét. Kialakítjuk a webáruház megjelenését, beállítjuk a megfelelő színeket, átformáljuk az elrendezést, kérésre feltöltjük a termékeket, és működésre bírunk minden szükséges funkciót. Ez a folyamat tarthat rövidebb-hosszabb ideig: egyszerűbb webáruházak természetesen gyorsabban elkészülnek, mint az egyedi fejlesztéseket igénylő shopok.

Miért jársz jól, ha Ránk, egy dedikált UNAS szakértőre bízod webáruházad?

Rövid határidők

Akár 10 munkanap alatt is elkészítjük UNAS webáruházad, a kitűzött, észszerű határidőket pedig szigorúan tartjuk. Senki nem szereti a késlekedést!

Valódi támogatás

Sok év tapasztalatunk van már a webáruházak és a marketing terén, így logikus, valódi és értékes tanácsokkal tudunk ellátni az elindulás minden egyes lépésénél.

Kreatív megoldások

Megszokott, egyforma, beszürkült…na nem! Ez nem a mi stílusunk. A Ránk bízott webáruházakat szeretjük úgy megalkotni, hogy legyen bennük valami különleges.

Szakértő csapat

Nálunk nem csupán egyetlen ember dolgozik majd a projekteden, hanem a teljes csapatunk. Dizájnerek, fejlesztők, keresőoptimalizálók, szövegírók és tapasztalt marketingesek.