Modern Vállalkozások Programja

Vállalkozz digitálisan

Az eBusiness Experts Kft. minősített MVP szállító!

Az Európai Unió támogatásával, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az Informatika a Társadalomért Egyesület, valamint a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség megbízásából létrejövő program évek óta támogatja a magyar vállalkozások fejlődését és boldogulását az egyre több lehetőséggel kecsegtető digitális világban. 

Ennek érdekében nem csupán felméréseket végez, vagy hasznos, szemléletformáló tartalmakat készít a vállalkozóknak, hanem digitális megoldásokat is javasol a számukra. 

Minősített szállítóik szigorúan ellenőrzött partnerek, akiknek a szolgáltatásait így biztonságosan, akár  kedvezményesen is igénybe vehetik az MVP ügyfelei.

Shopsoft

Webáruház motor

A Shopsoft egy cégünk által fejlesztett webáruházmotor és vállalatirányítási rendszer. Ügyfeleink számára teljesen egyedi dizájnt, igényekhez igazodó funkciókat és állandó szupportot biztosítunk, e mellett pedig egy különleges elvárásokhoz is alkalmazkodó, modern szoftvert. A Shopsoft nem csupán a rendelések fogadására és a termékek feltöltésére alkalmas, hanem egyszerre több raktár teljeskörű kezelésére, a szállítások lebonyolítására, a készletek pontos nyilvántartására, fizikai üzlet kézben tartására és még számtalan egyéb dologra, amit az Ügyfelek tervei határoznak meg. Ha többet szeretnél tudni a Shopsoft-ról, látogass el weboldalunkra!

mvp

VetAssist

Praxismenedzsment szoftver

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas dui felis, euismod quis nibh nec, tincidunt tempor arcu. Nunc convallis posuere orci, vitae condimentum orci blandit vel. Maecenas quis laoreet lacus, ut blandit neque. Nulla vel est odio. Vivamus laoreet, est vel maximus ultricies, tellus nunc commodo orci, quis elementum ex nisl quis purus. Phasellus pharetra erat non faucibus tincidunt. Phasellus lacus felis, vulputate sed placerat ac, lacinia nec massa. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis ultrices eu mauris vel fringilla. Cras vitae sapien sagittis, tempor nunc ut, aliquet erat. Nullam non gravida nulla. Quisque nec justo hendrerit, aliquam nunc a.